2009. július 30., csütörtök

Étel, Ital, Film Zene- Gasztrovizuális hétvége az Odeonban

A budapesti Odeon-Lloyd Mozi 2009. július 31. és augusztus 1. között Étel, ital, film, zene elnevezéssel kétnapos gasztrovizuális programsorozatot rendez, a Nisi Masa, a Védegylet és a Tudatos Vásárlók Egyesülete közreműködésével.
A gasztronómia iránt érdeklődőket filmvetítések, beszélgetések, fröccspult, bor- és ételkóstolók várják.
A programok betekintést nyújtanak a hazai és a nemzetközi borvilág életébe, valamint érdekes ismeretekkel szolgálnak a magyar kultuszitalok történetéről és kultúrájáról.
Az étkezés szerelmesei megismerhetik a freegan-eket, a Slow Food-mozgalmat és a legnépszerűbb hazai gasztrobloggereket, de lesznek beszélgetések a tájfajtákról is, környezetünk különleges, alig ismert zöldség- és gyümölcsfajtáiról.A programokat kísérő vetítések további gasztronómiai csemegéket kínálnak: hazánkban ritkán vagy egyáltalán nem látható rövid- és egészestés filmek kalauzolják a nézőket az ételek és a borok világának varázslatos, olykor meghökkentő és teljesen ismeretlen tájaira.
És hogy minden adott legyen a könnyed, de tartalmas nyári szórakozáshoz, a mozi büféje folyamatos étel- és italakciókkal, valamint Dj InstabiL kellemes zenéjével várja az érdeklődőket.
Részletes program itt.

Nincsenek megjegyzések: